Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

  Κατάλαβαν πόσο συναισθηματικά σημαντικό ήταν να μην καταργηθεί ο λαϊκός αγώνας δρόμου "Γιώργος Αποστολάκης". Κι αν, απ ότι καταλάβαμε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο συνάδελφος κ. Μανωλεδάκης δεν είχε τέτοια πρόθεση, δεν μπορώ να υποστηρίξω το ίδιο για όλους.
  Ο κ. Δήμαρχος, βέβαια, προσπάθησε να αναστρέψει την κατάσταση, στολίζοντάς με με διάφορους χαρακτηρισμούς, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέσω του Προέδρου να μην λάβω τον λόγο για να απαντήσω. Δεν κατάφερε όμως να εξηγήσει, γιατί δεν απάντησε επί ένα μήνα σε συγκεκριμένο ερώτημά μου. Αντί απάντησης, παρέκαμψε την διοργάνωση μιας θεσμοθετημένης εκδήλωσης, για να προτείνει ένα happening για επικοινωνιακούς λόγους.
  Τελικά υποσχέθηκαν την διοργάνωση του λαϊκού αγώνα "Γιώργος Αποστολάκης" τον Απρίλιο του 2015 και για κάθε χρόνο. Πιστεύω ότι ο υπεύθυνος αθλητισμού κ. Θόδωρος Μανωλεδάκης θα το τηρήσει και θα αναβαθμίσει τον αγώνα, όπως είπε.
  Αυτό είναι το σημαντικό και όχι τελικά αν έκανε ακόμα ένα σφάλμα ο κ. Δήμαρχος. Τελικά δεν θα καταργήσουν την εκδηλωση μνήμης για έναν αξιόλογο Άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου