Powered By Blogger

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

GOURMET ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Ένα υπαίθριο supermarket προσπάθησε να στήσει η νέα Δημοτική Αρχή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η πρωτοβουλία που θεωρητικά πάρθηκε για να βοηθήσει απόρους και ανέργους συμπολίτες μας, θα γινόταν την Κυριακή 19/10 στο χώρο του άλσους (ημέρα που η Δημοτική Αρχή επέλεξε να κινητοποιήσει σχολεία, συλλόγους και φορείς για μια εκδήλωση περιβαλλοντικού χαρακτήρα).

Τα προϊόντα που διακινεί η συγκεκριμένη επιχείρηση προκαλούν μεγάλη εντύπωση καθώς σε αυτά περιλαμβάνονται ακόμα και αποσμητικά aloe!!! και λικέρ μπανάνα!!!  Εντύπωση προκαλούν επίσης και οι τιμές στις οποίες θα διατίθενται (υποτίθεται ότι είναι χωρίς μεσάζοντες) , αφού πλησιάζουν σε πολλές περιπτώσεις τιμοκαταλόγους gourmet καταστημάτων.

Μετά από ερώτημά μου, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η λειτουργία της υπεραγοράς και ευχή μου είναι να ανασταλεί επ’ αόριστον (ακόμα και αν τακτοποιηθεί η παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου) καθώς θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά, στην ήδη ταλαιπωρημένη τοπική αγορά, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου