Powered By Blogger

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ

ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία των ακαδημιών του αθλητικού σωματείου Άτταλος. Παρακολουθούμε το πρόβλημα καθημερινά καθώς τα παιδιά πολλών από εμάς αθλούνται στις ακαδημίες. Σήμερα η μοναδική διέξοδος των παιδιών είναι ο οργανωμένος αθλητισμός που προσφέρουν τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης μας. Ο Ιωνικός, ο Άτταλος, η ΦΕΑ, ο Χαλκηδονικός.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας μεταξύ τους, είναι πολλές οι περιπτώσεις που στα γήπεδα που χρησιμοποιούν τα σωματεία, διατίθενται ώρες προπόνησης ανάλογα με τις ανάγκες και σε άλλες ομάδες της πόλης μας. Είναι απαράδεκτο να προσπαθούμε να παρέμβουμε με οποιοδήποτε τρόπο και για οποιοδήποτε λόγω στην ομαλή λειτουργία των τμημάτων. Στην περίπτωση του Αττάλου που επί 25 χρόνια χρησιμοποιεί και ταυτόχρονα αξιοποιεί τον χώρο δίπλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, πρέπει να παραδεχθούμε το δικαίωμά του να διαχειρίζεται αυτό τον χώρο χωρίς πολιτικές ή άλλες παρεμβάσεις και να κρίνει όπως μέχρι σήμερα έκανε με σύνεση, την χρησιμοποίησή του.

Καλύτερα οι πολιτικοί να σταματήσουν τις παρεμβάσεις και να περιοριστούν στον μοναδικό ρόλο που τους ανήκει, να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του τοπικού ερασιτεχνικού αθλητισμού με όλες μας τις δυνάμεις. Είναι πραγματικά απαράδεκτο οι συμπεριφορές κάποιων να οδηγούν ένα σωματείο να φτάνει να ζητά την στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης παρατήρησα ότι γίνονται κάποια έργα χωρίς τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία των αθλουμένων. Παρακαλώ να διερευνηθεί ποιος τα κάνει και να του ζητηθεί να λάβει τα απαραίτητα μέτρα διότι λόγω των βροχοπτώσεων μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στην ασφάλεια των παιδιών και των περαστικών. Να λάβουμε υπόψη μας ότι καθημερινά διέρχονται από το σημείο αυτό εκατοντάδες μαθητές.

Πιστεύω ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε το δικαίωμα του Αττάλου να διαχειρίζεται τις ώρες προπόνησης στο συγκεκριμένο χώρο, όπως έκανε μέχρι σήμερα, χωρίς να δημιουργείται κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου