Powered By Blogger

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

 
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (2/10), όταν συζητήθηκε το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, τάχθηκα υπέρ της κατασκευής του, κυρίως λόγω της προοπτικής ανάπτυξης της περιοχής αλλά και του ιστορικού συμβολισμού και σύνδεσης της Νέας Φιλαδέλφειας με την ΑΕΚ. Θέτοντας όμως, δύο, κατά την γνώμη μου, σημαντικά ζητήματα που δικαίως απασχολούν την τοπική κοινωνία. Την λύση του κυκλοφοριακού στην ευρύτερη περιοχή και το ζήτημα των επεισοδίων που δημιουργούσαν κάποιοι θερμόαιμοι οπαδοί μας, δημιουργώντας αναστάτωση στους περίοικους.


Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε διαπίστωσα ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και οι οργανωμένοι οπαδοί, αντιμετωπίζουν αυτά τα ζητήματα με την δέουσα σοβαρότητα. Πριν λίγες μέρες οι οργανωμένοι οπαδοί με ανακοίνωσή τους (http://e-alitheia.gr/pages/article.aspx?id=2149#.UlaVGPl2YXI.facebook) δείχνουν να κατανοούν και αυτοί, την ανάγκη προσέλκυσης των οικογενειών στο γήπεδο και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να στηρίξουν ουσιαστικά, την ομάδα.

 
Χθες συναντήθηκα με εκπρόσωπο του γραφείου που έχει αναλάβει την σύνταξη συγκοινωνιακής μελέτης από την ΑΕΚ. Ενημερώθηκε για την συγκοινωνιακή μελέτη που έχει εκπονήσει ο Δήμος μας ώστε να εναρμονιστούν τα δύο σχέδια και να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό ζήτημα.
Πιστεύω ότι είναι εξελίξεις που οδηγούν στη σωστή κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου