Powered By Blogger

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Γήπεδο, Μουσείο, Άλσος το τρίπτυχο (συνέντευξη στο www.aek1924.gr)



Ο Αντιδήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, κ. Νίκος Παπανικολάου μιλάει αποκλειστικά στο AEK1924.gr αναλύοντας τα όσα είδε και άκουσε κατά τη παρουσίαση του σχεδίου αναφορικά με το χτίσιμο του γηπέδου της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης τα όσα είπε και για την ενδεχόμενη συνένωση της μπασκετικής ΦΕΑ με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.
Για τα όσα είδε και άκουσε κατά την παρουσίαση του σχεδίου κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είπε: «Να σου πω την αλήθεια το βλέπω και λίγο συναισθηματικά το θέμα γιατί είμαι ΑΕΚτζής και πιστεύω ότι αν η ομάδα δεν αποκτήσει γήπεδο, δεν πρόκειται να ορθοποδήσει ποτέ.
Έγινε μια αξιόλογη παρουσίαση και πιστεύω πως αν λειτουργήσει το τρίπτυχο με γήπεδο, μουσείο προσφύγων και άλσος, θα κάνει και καλό στην ΑΕΚ και στον Ελληνισμό και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η κατάσταση είναι διαμορφωμένη όπως πρέπει.
Κατά την γνώμη μου αν αποφύγουμε τις πολλές εμπορικές χρήσεις τις οποίες κατά το παρελθόν παρουσιάζονταν στα όποια σχέδια έχουμε δει μέχρι και σήμερα, τότε νομίζω ότι το γήπεδο θα γίνει. Περιμένουμε βέβαια να δούμε και τα τελικά σχέδια για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα».

 
Για το αν είναι εφικτή η υλοποίηση μέσω του σχεδίου που παρουσιάστηκε από την πλευρά Μελισσανίδη ο ίδιος πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι εφικτό. Δεν βλέπω να επιδιώκονται να γίνουν υπερβολές, είναι όλα μελετημένα και μετρημένα και άλλωστε νομίζω πως και ο ίδιος ο Μελίσσανίδης δεν έχει στόχο να γίνει πλούσιος από το γήπεδο, το βλέπει περισσότερο ιδεολογικά το θέμα και αυτό  είναι θετικό».
Αναφορικά με το αν έχουν υπάρξει αντιδράσεις από κατοίκους της περιοχής ο αντιδήμαρχος τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν και ιδιαίτερες αντιδράσεις διότι δεν έχει δει και κανένας το τελικό σχέδιο. Ωστόσο δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιο κομμάτι στο οποίο μπορούν να υπάρξουν διαφωνίες. Εγώ από την πλευρά μου όπως το είδα στην παρουσίαση και οι εμπορικοί χώροι δεν είναι υπερβολικοί και το ζήτημα του μουσείου είναι σημαντικό και πιστεύω και μέσω του γηπέδου ότι μπορεί να αναβαθμιστεί αισθητά και το άλσος της περιοχής κάτι πολύ σημαντικό για το δήμο μας».
Σχετικά με τη ενδεχόμενη συνένωση του γυναικείου μπασκετικού τμήματος της ΦΕΑ με την ΑΕΚ ο κ. Πανανικολάου είπε στο AEK1924.gr: «Έχω διατελέσει παλιότερα και στο διοικητικό συμβούλιο της ΦΕΑ και μπορώ να σου πω ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια χωρίς τη μεγάλη οικονομική δυνατότητα. Παρ’ όλα αυτά ΦΕΑ κατάφερε μέσα σε αυτά τα χρόνια και έφτασε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος καθώς και στο finalfour του κυπέλλου.
Από εκεί και πέρα δίνεται μια ευκαιρία στην ΑΕΚ που δεν έχει γυναικεία ομάδα μπάσκετ να κάνει μια συγχώνευση έτσι ώστε του χρόνου να είναι άνετα στην Α1 και γιατί όχι και πρωταθλήτρια. Δεν είναι δύσκολο, γιατί σκέψου ότι μια μικρή και ταπεινή ομάδα όπως η ΦΕΑ έφτασε με μεγάλη προσπάθεια μεν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.
Νομίζω ότι και οι δύο πλευρές πρέπει να καταλάβουν ότι με αυτή τη συγχώνευση μόνο κερδισμένοι μπορεί να βγει και η Φιλαδέλφεια και η ΦΕΑ αλλά και η ΑΕΚ. Πιστεύω ότι αν αποφασίσει η ΑΕΚ να ενισχύσει αυτή την κατάσταση του χρόνου πάει για πρωτάθλημα έχοντας στα χέρια της από φέτος μια έτοιμη και στημένη ομάδα».

http://www.aek1924.gr/aek/item/11036-%CE%B3%CE%AE%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF,-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%AF%CE%BF,-%CE%AC%CE%BB%CF%83%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%BF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου