Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕΠροτιμώ πάντα να περιμένω δυο τρεις μέρες για να αντιδράσω στα τεκταινόμενα στην πόλη μας. Κυρίως διότι ως Δημοτικός Σύμβουλος πρέπει ιεραρχικά να περιμένω τις αντιδράσεις των συνδυασμών και έπειτα να εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Όχι για να επηρεαστώ, όπως έχετε πιθανότατα καταλάβει αλλά για λόγους εθιμοτυπίας.
Προχθές δημιουργήθηκαν στην πόλη μας
κάποια επεισόδια. Δεν έχει σημασία αν ήταν μικρής ή μεγάλης έκτασης. Δεν έχει σημασία ποιος παρεμπόδισε ή προσπάθησε να παρεμποδίσει την εκδήλωση ποιού. Δεν έχει σημασία αν αναρχικοί μπούκαραν στην ομιλία του Καργάκου ή αν «φερόμενοι ως οπαδοί της ΑΕΚ», όπως αναφέρει ο κ. Δήμαρχος, εμπόδισαν εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν έχει σημασία αν ήταν ο Βελόπουλος που ανέστειλε την ομιλία του. Δεν έχει σημασία αν στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, δραστηριοποιήθηκε ο «Ρουβίκωνας».
Σημασία έχει ένα και μόνο. Δεν είναι αποδεκτές τέτοιου είδους συμπεριφορές στην πόλη μας. Τις καταδικάζουμε. Δεν ξέρω με ποιο ακριβώς τρόπο να εκφράσω την συμπαράστασή μου, στους συμπολίτες μου που προσπάθησαν να συμμετάσχουν στην προχθεσινή εκδήλωση παρά να δηλώσω ότι παρότι προσωπικά είμαι σφόδρα αντίθετος με την θέση τους όσον αφορά την επανακατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, έχω την ειλικρινή πρόθεση την επόμενη φορά που θα επιχειρήσουν να εκφράσουν τις απόψεις τους, να είμαι κι εγώ εκεί για να τις ακούσω και να διαφωνήσω μαζί τους.

Με την ισχυρή δημοκρατική μας συνείδηση, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα λιγοστά ακραία φαινόμενα και να αποφύγουμε τις συγκρουσιακές πολιτικές που οδηγούν σε αδιέξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου