Powered By Blogger

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ


Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ερασιτεχνική ΑΕΚ, έγινε το περασμένο Σάββατο 23 Απριλίου. Η συμμετοχή ήταν πρωτοφανής. Συμμετείχαν εκατοντάδες ενωσίτες και με το αποτέλεσμα που διαμόρφωσαν, βροντοφώναξαν «ενότητα». Ο συνδυασμός που συμμετείχα, «Ζήτω η ΑΕΚ» που στήριζαν οι κύριοι Μελισσανίδης και Αγγελόπουλος, κέρδισε τις εκλογές. Έλαβε ποσοστό 98%.

Είναι μεγάλη μου τιμή που μεταξύ των εκλεγμένων σε αυτό το Δ.Σ., είμαι κι εγώ. Με ψήφισαν 174 μέλη και έλαβα την 11η θέση μεταξύ των 20 συνυποψήφιών μου. Η 92χρονη ιστορία της ΑΕΚ και τα πρόσωπα που έχουν διατελέσει σε παρόμοιες θέσεις, σε κάνουν να αισθάνεσαι πραγματικό δέος. Σε κάνουν να αντιμετωπίζεις την επόμενη μέρα με περισσότερο πείσμα, με περισσότερη θέληση να ανταποκριθείς στη μεγάλη ευθύνη, απέναντι στον ενωσίτικο κόσμο, το ένδοξο ιστορικό παρελθόν και το ευοίωνο μέλλον.
Θα μπορούσα εύκολα να αντιπαρατεθώ με αυτούς που κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, έφτασαν στα άκρα, αφήνοντας υπονοούμενα ακόμα και για τα παιδιά μου. Δεν με αφορούν οι εμμονές τους. Θεωρώ ότι στη ζωή δεν μπορείς να λειτουργείς με εμμονές. Αυτό εμποδίζει την πρόοδο και απομονώνει. Κάποιους ανθρώπους, τις εμμονές και τα συμπλέγματά τους , τους παραδίδω στην αλάνθαστη κρίση σας.
Όπως δήλωσα κατά την σύντομη περίοδο που προηγήθηκε των εκλογών, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στη μεγάλη ευθύνη, με κύριο προσανατολισμό την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της. Την Νέα Φιλαδέλφεια. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί. Από εκεί ξεκινά η αναγέννηση των ερασιτεχνικών τμημάτων που με τόσο αγώνα προσπαθούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ να τα κάνουν πρωταγωνιστές. Aπό εκεί ξεκινά και η νέα μεγάλη πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το σημείο αναφοράς όλων είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και το σημείο αναφοράς για τη Νέα Φιλαδέλφεια είναι η ΑΕΚ. Νέα Φιλαδέλφεια και ΑΕΚ ταξίδεψαν μαζί πολλές δεκαετίες και θα συνεχίσουν στο μέλλον, συνοδοιπόροι της ιστορίας. Όποιοι πιστεύουν το αντίθετο, σεβόμαστε την άποψή τους, αλλά κάνουν λάθος.

Ένα τραγικό λάθος απέναντι στην ιστορία και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου