Powered By Blogger

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

 
Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας πραγματοποιησε εκδήλωση με θέμα «ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ - ΤΑ ΑΙΤΙΑ, ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ». Ομιλητές ήταν οι Γιώργος Κατρούγκαλος, Συνταγματολόγος, Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου, Θεόδωρος Μεγαλοοικονόμου, Ψυχίατρος, διευθυντής του 9ου Ψυχιατρικού Τμήματος του ΨΝΑ, Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος, μέλος της ΚΕΕΡΦΑ και ο εκπρόσωπος της Αντιφασιστικής Συνέλευσης Νέας Φιλαδέλφειας.
 

φωτογραφίες από: krisseis.blogspot.gr

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Την ερώτηση, γιατί επέλεξα να στηρίξω τον Απόστολο Κόντο στις επερχόμενες εκλογές, μου έκανε η εφημερίδα "Επιτέλους" και την απάντηση δημοσιεύει στο φύλλο, της 14ης Μαρτίου που κυκλοφορεί.

Για να μπορέσω να απαντήσω στο ερώτημά σας, θα πρέπει να κάνω πρώτα μια περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί σήμερα, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Η πατρίδα μας, η πόλη μας, η οικογένειά μας, δέχεται ουσιαστικά μια πολύπλευρη επίθεση. Αυτή δεν ξεκίνησε όπως οι περισσότεροι από εμάς νομίζουμε τα τελευταία χρόνια. Η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε σήμερα, είναι το αποτέλεσμα της πτώσης αρχών και αξιών, που συμβαίνει γύρω μας τα τελευταία τριάντα χρόνια. Βρισκόμαστε στο μέσω ενός οικονομικού πολέμου που δεν ξεκινήσαμε αλλά πρέπει να κερδίσουμε. Στις περισσότερες

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ


με καθημερινή παρουσία

δώσαμε μικρές και μεγάλες μάχες και καταφέραμε το καλύτερο δυνατό. Θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα περισσότερα, αν οι τοπικές πολιτικές συνθήκες αστάθειας, το επέτρεπαν. Πιστεύω ότι με σωστή, ειλικρινή και ανιδιοτελή συνεργασία, η παράταξη “Ζούμε Μαζί”, με επικεφαλής τον Απόστολο Κόντο που έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί και να συνθέσει απόψεις και να διαμορφώσει πολιτικές, είναι δυνατόν τα επόμενα πέντε χρόνια να κερδίσει πολύ περισσότερα για την πόλη μας.  Η έλλειψη επαρκούς οικονομικής επιχορήγησης από την κεντρική εξουσία, αποτελεί δυσάρεστο γεγονός, που θα ακολουθεί την τοπική αυτοδιοίκηση στα επόμενα χρόνια. Ο προσανατολισμός της νέας διοίκησης θα κινείται στην κατεύθυνση της εξοικονόμησης περισσότερων χρημάτων,

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ


Τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις δημοτικές εκλογές του 2010, χαρακτηρίστηκαν από την δυσλειτουργία του Δήμου μας. Η πρόκληση που αντιμετωπίσαμε, μετά την απώλεια του φυσικού μας ηγέτη Γιώργου Αποστολάκη, ήταν μεγάλη. Ο καθένας διάλεξε τον τρόπο, με τον οποίο πίστευε ότι θα δικαιώσει την επιλογή των συμπολιτών του. Προσωπικά σεβόμενος την πρόταση της παράταξης και την απόφασή σας, αποστασιοποιήθηκα από κάθε διένεξη και προσηλώθηκα στις αρμοδιότητες που ανέλαβα, ώστε να επιλυθούν μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.

Τον Μάιο έχουμε εκλογές. Πιστεύω ότι τα πέντε χρόνια που ακολουθούν είναι σημαντικά, διότι θα αποτελέσουν