Powered By Blogger

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


αυτός είναι ο Νίκος Παπανικολάου
 
Ο Νίκος Παπανικολάου γεννήθηκε το 1968, μεγάλωσε και ζει στην πόλη μας. Είναι παντρεμένος με την Ελπίδα Ακάση που είναι μικρασιατικής καταγωγής και έχουν δυο παιδιά δέκα  ετών την Τίνα και τον Γιώργο.

Διατηρεί από το 1994 λογιστικό γραφείο στα Πατήσια και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, της Πανελλήνιας Ένωσης Φοροτεχνικών Επιστημόνων και της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών. Σπουδάσει στο τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού της σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α. Πανεπιστημίου Πατρών.

Από τα μαθητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στα κοινά. Σε ηλικία 23 ετών εκλέγεται πρώτος  Συνοικιακός Σύμβουλος (1991). Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος κατά τις περιόδους 1995-1998, 1999-2002,   2007-2010 και 2011-2014.

Το 2007 και το 2010 γίνεται Αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας με αρμοδιότητα στα Οικονομικά. Το 2008 εκλέγεται Πρόεδρος στην  Κοινωφελή Επιχείρηση της Νέας Χαλκηδόνας. Θήτευσε επίσης εκλεγμένος Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Δράσεων Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης του Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Διετέλεσε αν. Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΕΘΕΛ και του ΗΣΑΠ και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Επίσης μέλος του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το έντονο ενδιαφέρον του για τα περιβαλλοντικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα τον οδηγούν στην δραστηριοποίηση σε συλλόγους και φορείς. Είναι μέλος του ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΕΚ, του Κινήματος Προώθησης Ολυμπιακού Ελληνικού Πνεύματος και του συλλόγου «Εύβοια Ποιότητα Ζωής». Διετέλεσε Γραμματέας του Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου ΦΕΑ Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου