Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

ΟΦΕΙΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, με ανακοινώσεις, γραπτές και προφορικές, από τον ίδιο και συνεργάτες του, προσπαθεί να αποδομήσει το έργο που παράχθηκε το χρονικό διάστημα που ο Ενιαίος Φορέας λειτούργησε υπό την Προεδρία μου. Προσπαθώντας όπως συνήθως να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Το χρονικό αυτό διάστημα, το νομικό πρόσωπο λειτούργησε έγκαιρα και όλες οι δραστηριότητες που μας επιτράπηκε, κανονικά. Με πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά (και πως θα μπορούσε να γίνε άλλωστε διαφορετικά, εφόσον η επιχορήγησή του από τον Δήμο μετά βίας έφτανε για να καλυφθούν τα ανελαστικά έξοδά του) και όλες οι πολιτικές αποφάσεις που πάρθηκαν είχαν στόχο το όφελος των συμπολιτών μας. Χωρίς μάλιστα να καταφύγουμε σε κανένα δάνειο.
Για όλα όσα κατά καιρούς επικαλείται έχει λάβει απαντήσεις.

Καλύτερα ο κ. Τομπούλογλου να ασχοληθεί με τις δικές του επιλογές που σύντομα θα κριθούν από τους συμπολίτες μας, όπως κρίθηκαν και στο παρελθόν. Ο καθένας μας έχει τη δική του ιστορία και αυτή είναι γνωστή στους συμπολίτες μας.

Σε όλο το χρονικό διάστημα της παρουσίας μου στα κοινά της πόλης μας, ποτέ δεν επηρεάστηκε από τέτοιου είδους επιθέσεις, προσπάθησα και κατάφερα να διατηρήσω την πολιτική και προσωπική μου αξιοπρέπεια, χωρίς παλινδρομήσεις και χωρίς να διστάζω να εκφράζω τις απόψεις μου, συχνά κινούμενος σε δύσκολους δρόμους όπως αυτή την περίοδο. Και αυτά πιστεύω τίμησαν οι συμπολίτες μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου