Powered By Blogger

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΘΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

 
(Σε κακές συνθήκες έγινε και η παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση)

Μια ευκαιρία χάθηκε για τη Νέα Χαλκηδόνα στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η αλλαγή τόπου διεξαγωγής των Δημοτικών Συμβουλίων. Σε συνέχεια της πρότασης της συναδέλφου κ. Γκούμα στην προηγούμενη συνεδρίαση, ο κ. Πλάτανος πρότεινε να γίνονται οι συνεδριάσεις τους χειμερινούς μήνες στο Πάρκο Γιώργος Αποστολάκης στη Νέα Χαλκηδόνα και συγκεκριμένα στην αίθουσα του πρώην στρ. εργοστασίου και τους καλοκαιρινούς στον ανοιχτό χώρο του ΠΠΙΕΔ.
Πιστεύω ότι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να αξιοποιηθεί περισσότερο ο χώρος που καθημερινά φιλοξενεί εκατοντάδες συμπολίτες μας μέσα από τα προγράμματα αθλητισμού και παραδοσιακών χoρών. Υποστήριξα την πρόταση με το σκεπτικό ότι με μικρό σχετικά κόστος, σε σχέση με το τεράστιο όφελος από την απόκτηση ενός αξιοπρεπούς χώρου, θα ήταν πραγματικά μια εξαιρετική λύση. Την υποστήριξαν και πολλοί άλλοι συνάδελφοι, από όλες τις παρατάξεις, που κατάλαβαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι χρήστες του χώρου. Τελικά επιλέχθηκε η πρόταση της Δημάρχου και του κ. Τομπούλογλου και τα Δημοτικά Συμβούλια θα γίνονται στην αίθουσα Μίλτος Κουντουράς στο Πολυκλαδικό Λύκειο, στην περιοχή Αγία Μαρίνα της Νέας Φιλαδέλφειας.

1 σχόλιο:

  1. Είχες πολύ δίκιο. Σαφέστατα και θα έπρεπε να αξιοποιηθεί περισσότερο αυτός ο χώρος και χάθηκε μια ακόμα ευκαιρία.
    Πέραν αυτού, είναι και πολύ μακρυά ο χώρος που επιλέχθηκε τελικά, ταξίδι δηλαδή για τους Χαλκηδονιώτες.
    Γιατί δεν έσπασε τουλάχιστον σε δύο μέρη; Το μισό χρόνο στο πρώην στρατιωτικό εργοστάσιο και τον άλλο μισό στο Μ.Κουντουράς;
    Τουλάχιστον φύγατε από το Πνευματικό Κέντρο, μπας και μπορέσουμε και κάνουμε τα μαθήματα γερμανικών χωρίς προβλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή